FÖNSTERPUTSNING

Att hålla sina fönster rena är en självklarhet för många Det ger ett gott intryck på de som besöker ditt hem eller företag.  Med rena fönster släpper du in ljuset och skapar på så sätt en bättre inomhusmiljö att vistas i.

  • Vi utför fönsterputsning till privatpersoner, företag och offentliga myndigheter.
  • Vi värdesätter din tid och är alltid punktliga och flexibla.
  • Vi hjälper er vid enstaka gånger eller kan ni ansluta Er till vårt kvartalsabonnemang.

För prisuppgifter kan ni antigen använda Er av formuläret putspris.se på första sidan eller är ni välkomna att kontakta oss på mejl eller telefon

Kvartalsabonnemang (privatpersoner)

Vill ni ha en enklare vardag och slippa tänka på fönsterputsningen, anslut Er då till vårat kvartalsabonnemang.

Vi putsar utsidan på Era fönster var tredje månad. Priset är 250 kronor per tillfälle. Priset gäller upp till 20 stycken fönster. Har ni mera fönster är kostnaden 15 kronor extra per fönster (priserna är efter RUT-avdrag).

Vi meddela Er via SMS några dagar innan vi kommer till just Ert område och putsar.

Vilket intervall man hamnar i styrs av vilken månad man väljer att ansluta sig till. Abonnemanget löper på tills ni väljer att säga upp det. Ingen uppsägningstid på abonnemanget.

Vill man lägga till putsning av insidan av fönstren är det bara att höra av sig till oss. Vilket pris som gäller för putsning av insidan beror på fönstertyp och antalet fönster som ska putsas.

Intervallerna för kvartalsputsning

AB 1 AB 2 AB 3
januari februari mars
april maj juni
juli augusti september
oktober november december

Företagare

Är du företagare och är i behov av fönsterputsning. Hör av dig till oss så skräddarsyr vi ett paket för just dina behov. Vi utför jobb till både små enmansföretag till stora internationella företag.

Offert förfrågan!

Bostadsrättsföreningar

Är ni en bostadsrättsförening som vill ha hjälp med fönsterputsning så kan vi hjälpa Er att skräddarsy ett upplägg som passar Era behov.

Vi har hjälpt bostadsrättsföreningar med både fönsterputsning och fasadtvätt genom åren och anpassat det efter deras behov.

Kontakta oss så hitta vi den bästa lösningen för Er förening!

Offert förfrågan!

FAST PRIS

Alltid ett fast pris, innan vi utför arbetet

FLEXIBELT

Vi anpassar oss efter Era behov

MILJÖEFFEKTIVT

Vi använder endast miljövänliga produkter